Het was noodzaak voor onze afdeling debiteurbeheer efficiënt en doeltreffend te gaan werken. Met deze boodschap ben ik in contact gekomen met BedrijvenPartners. Al tijdens het eerste contact met Wendy Jochems is er een solide basis gelegd voor de invulling van ons debiteurproces.

Frits de Wit is een bijzonder, markant persoon. Stevig, wijs en down to earth. Een Amsterdamse boeddhist. Beschouwend en scherp prikt hij door façades heen. In no time legt hij de vinger op de zere plek.

In de tijd dat Sjors mijn HR businesspartner was, heb ik hem leren kennen als een ronduit kundig professional die niet schroomt het voortouw te nemen als dat nodig is. Sjors is analytisch en is in staat om door de antwoorden van een medewerker heen te kijken.

Sjors brengt als Manager HR deskundigheid, rust en stabiliteit. Hij verbindt en geeft vertrouwen, wat nodig is om samen te groeien naar een toekomstbestendige HR organisatie waarmee HR een echte partner kan zijn. De Riethorst Stromenland kende lange tijd de vanzelfsprekendheid van voldoende personeel.

Ik heb Frits en Gerry meerdere malen ontmoet, altijd met een warme persoonlijke ontvangst, gevolgd door geruststellende, open, eerlijke, begrijpelijke en ook vooral zeer professionele gesprekken.

Duidelijk, eerlijk, open

In 2017 nam BDUmedia vrijwel alle huis-aan-huisbladen over van de Telegraaf Media Groep (TMG). Een omvangrijke operatie, waarbij tientallen mensen over kwamen van TMG naar BDUmedia.

Als verantwoordelijken voor HR bij respectievelijk TMG en BDUmedia speelden Sjors en ik onze rol in dit project.

In een periode waarin we plotseling capaciteit te kort kwamen binnen het team van Personeelsbeheerders heeft Wendy ons enorm geholpen. Zij had snel door hoe de administratieve processen bij Thebe liepen en was hierdoor direct inzetbaar en ondersteunend voor het team.

Als HR Businesspartner heeft Sjors ons MT richting en sturing gegeven om betere samenwerkingsverbanden tot stand te brengen. Met oog voor afzonderlijke medewerkers bespreekt hij ontwikkelbehoeften en geeft goede gerichte feedback.

Namens BedrijvenPartners is Sjors ingezet voor TMG. Hij heeft een zeer goede balans tussen resultaatgerichtheid en de menselijke kant.

De kennis en vaardigheden op het gebied van preventieve geneeskunde die Gerry bezit, in combinatie met de psychologische coaching van Frits, geven nieuwe inzichten in handelen en denken.

BedrijvenPartners hebben we begin 2015 binnen TMG ingezet, daar er bij één van onze Business Units direct een HR manager nodig was vanwege een aankomende reorganisatie.

Wilt u weten wat BedrijvenPartners
voor u kan betekenen?

Bel ons op 085 - 876 8670 of neem contact op via onderstaand formulier
Dit veld is verplicht, vul een waarde in
Dit veld is verplicht, vul een waarde in
Dit veld is verplicht, vul een waarde in
Ongeldige invoer
Dit veld is verplicht, vul een waarde in
U dient akkoord te gaan met onze privacyverklaring