De kracht van het autonome denken!

Systemisch coachen is inzetbaar voor oplossingen op het gebied van:

  • Management
  • Leiderschap
  • Persoonlijke ontwikkeling

Video: de kracht van het autonome denken

  • Leefstijlcoaching
  • Vitaliteit
  • Stress

Leefstijlcoaching focust zich op de thema’s stressmanagement, slaap, voeding en bewegen. De basis van waaruit gewerkt wordt is positieve gezondheid. Dit betekent dat gezondheid meer is dan alleen de afwezigheid van ziekte of gebreken. De aandacht ligt op gezondheid & gedrag in plaats van ziekte & zorg.
Wilt u werken aan een gezonde leefstijl? De leefstijlcoach helpt bij het bewust worden van gedrag en gewoonten met als doel het bereiken van een gezondere leefstijl.

De vitaliteit van uw werknemers bepaalt de vitaliteit van uw bedrijf. Preventie is daarbij een sleutelwoord. Gedegen kennis van complementaire geneeskunde, met name op het vlak van stressreductie is een noodzaak. Uit onze jarenlange ervaring blijkt, dat werknemers vaak met klachten die hun fysiek betreffen, niet meer geholpen kunnen worden in het reguliere circuit. Ondanks alle goede bedoelingen van dien. U als werkgever ondervindt daar de gevolgen van: een werknemer die niet goed in zijn vel zit is minder flexibel, minder innovatief, minder creatief, minder betrokken, minder gemotiveerd. Lekker in je vel? Lekker op je werkplek!

Wilt u weten wat BedrijvenPartners
voor u kan betekenen?

Bel ons op 085 - 876 8670 of neem contact op via onderstaand formulier
Dit veld is verplicht, vul een waarde in
Dit veld is verplicht, vul een waarde in
Dit veld is verplicht, vul een waarde in
Ongeldige invoer
Dit veld is verplicht, vul een waarde in
U dient akkoord te gaan met onze privacyverklaring